Byłem u nich w poniedziałek.

Po przyjeździe na miejsce auto poddawane jest oględzinom no jak to przy kupnie. Okazało się, że zapomniałem faktur z przeglądów Aso i na to radzę uważać bo gdybym ostatecznie ich nie miał cena została by obniżona i to nawet sporo.

Udało mi się jednak dogadać, że faktury zostały wysłane jeszcze podczas oględzin na ich maila a reszta dokumentacji książkowej już po wizycie została wysłana kurierem.
Co do samej firmy powiem, że naprawdę uczciwie podchodzą do sprawy. Chcą zarobić wiadomo więc zależy im aby auto kupić taniej. I to jest właśnie ta różnica która różni ich a inne skupy z którymi miałem do czynienia chcą kupić auto taniej a nie tanio. Pozostali zbijają ceny na maxa a ci ucziciwie przedstawili sprawę już na początku. Warto podać informacje o usterkach. Ja np pominąłem kwestie, że szyba ma uszkodzenia od kamienia i na miejscu odjeli mi to od ceny. Poza tym cena się zgadzała z ich propozycją. Formalności i oględziny wszystko trwało ok 1,5h. Ogólnie jestem zadowolony bo prowadzą ten skup, szybko i sprawnie. Myślę, że jeśli ktoś decyduje się na tego typu sprzedaż to warto udać się akurat do tej firmy.